Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sana aşık olduğunu görmek

Rüyada başkasının sana aşık olduğunu görmek

Rüyada başkasının sana aşık olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sana aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada başkasının sana aşık olduğunu görmek şöhretli biri olunacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinin sana aşık olduğunu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına alamet eder.

Rüyada sana aşık birini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kısmetinin bollaşacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin sana aşık olduğunu görmek desteksiz kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada birinin sana aşık olduğunu görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada öğretmenin sana aşık olduğunu görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına delalettir.

Rüyada sana aşık olan kişiyi görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kalp kırmaya rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sana aşık olduğunu görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments