Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda kurt görmek

Rüyada ağızda kurt görmek

Rüyada ağızda kurt görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, maddi durumun düzeltileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda kurt gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada ağızda kurtcuk görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda kurt görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda çok diş görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada ağızda et parçası görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada ağız felci görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızda karınca görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada ağız sütü görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada iki ağız görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments