Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda kaka görmek

Rüyada ağızda kaka görmek

Rüyada ağızda kaka görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, her zaman çok üzgün olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda kaka gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada ağızda kaka görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Rüyada ağızda çamur görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu su kusmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle ağız kavgası etmek güzel ve olumlu haberler alacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalettir.

Rüyada ağızda kan görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ağız kanamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kişinin tek başına kalacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Rüyada yamuk ağız görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu tükürmek huzura erileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments