Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline iğne batması görmek

Rüyada eline iğne batması görmek

Rüyada eline iğne batması görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada eline iğne batması gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.

Rüyada iğnenin eline battığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline iğne battığını görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada eline toplu iğne battığını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eline iğne batması görmek büyük başarıya ulaşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada ele iğne battığını görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına iğne battığını görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalet eder.

Rüyada ayağına iğne battığını görmek iyilik ve güzellik bulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet eder.

Rüyada batan iğneyi çıkarmak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments