Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içkiyi dökmek

Rüyada içkiyi dökmek

Rüyada içkiyi dökmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada içkiyi dökmek gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada içki dökmek ticarette şansının düşeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada içkiyi dökmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada içkiyi yere dökmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle içki içmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, varlık içinde yaşayacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içki içmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini içkili görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, nasiplerini alacağına yorulur.

Rüyada namaz kılarken içki içmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, istihdam edeceğine inanılır.

Rüyada içkiyi içmemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments