Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içkiye başlamak

Rüyada içkiye başlamak

Rüyada içkiye başlamak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sorunlarının da son bulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada içkiye başlamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada içkiye başlamak en küçük sorunda parlayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Rüyada iş başlamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar başlamak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir işe başlamak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sigaraya başladığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, dertleşerek moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir ilişkiye başlamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ilkokula yeniden başlamak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversiteye başladığını görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments