Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigaraya başladığını görmek

Rüyada sigaraya başladığını görmek

Rüyada sigaraya başladığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigaraya başladığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sigaraya başladığını görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada sigaraya tekrar başlamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin sigaraya başladığını görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada tekrar sigaraya başlamak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sigara içmeye başlamak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet eder.

Rüyada savaşın başladığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada işe başlamak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada namaza başladığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments