Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok pişman olmak

Rüyada çok pişman olmak

Rüyada çok pişman olmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada çok pişman olmak gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Rüyada evlendiğine pişman olmak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin pişman olduğunu görmek evine bereket geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada günahlarından pişman olmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, gülmeye hasret kalacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada evlenmekten pişman olmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bira içip pişman olmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini pişman görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilikten pişman olmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, bereketin ve verimin olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments