Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma aldığını görmek

Rüyada hurma aldığını görmek

Rüyada hurma aldığını görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma aldığını gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Rüyada hurma aldığını görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada hurma fidanı dikmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada hurma çiçeği görmek işlerin ters gideceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada hurma tatlısı yemek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret eder.

Rüyada cennet hurması toplamak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalda hurma görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, zor bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma reçeli yemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalettir.

Rüyada iri hurma görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments