Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hüngür hüngür ağlamak

Rüyada hüngür hüngür ağlamak

Rüyada hüngür hüngür ağlamak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, el açmayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hüngür hüngür ağlamak gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Rüyada başkasının hüngür hüngür ağladığını görmek kazalardan, belalardan korunacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada hüngür hüngür ağlamak yapılan hataların telafi edileceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına tabir olunur.

Rüyada hüngür hüngür ağladığını görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devamlı ağlamak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkudan ağlamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tutuklanmak ve ağlamak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, huzur bulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments