Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hristiyanla savaşmak

Rüyada hristiyanla savaşmak

Rüyada hristiyanla savaşmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, borçlarının da kapanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada hristiyanla savaşmak gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Rüyada ölülerle savaşmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada savaşmak öldürmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada robotla savaşmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olup savaşmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hristiyanla savaşmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalettir.

Rüyada bıçakla savaşmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada insanlarla savaşmak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işarettir.

Rüyada asker olarak savaşmak sevinçli haberlerin geride kalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments