Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar veya grup aktiviteleri kendinizi iyi hissetmenizi veya yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak elindeki herşeyi kaybedeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kişiyle konuşmak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok yıpranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments