Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı insanı görmek

Rüyada hoşlandığı insanı görmek

Rüyada hoşlandığı insanı görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı insanı gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Rüyada hoşlandığı insanı görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın insanı görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, büyük adımlar atılacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada birinin hoşlandığını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments