Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlanılan insanı görmek

Rüyada hoşlanılan insanı görmek

Rüyada hoşlanılan insanı görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan insanı gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada hoşlanılan insanı görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada hoşlanmadığın insanları görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlanılan erkeği görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada hoşgeldin etmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada hoşgeldin yazısı görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek hayattan elini eteğini çekeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments