Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla çamaşır yıkamak

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, dini vecibelerini yerine getireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına inanılır.

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ev yıkamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, yokluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına yorulur.

Rüyada hortumla cam yıkamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada hortumla kapı yıkamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kısmetlerinin kapanacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla etrafı yıkamak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla evi yıkamak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini hortumla yıkamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments