Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum çekmek

Rüyada hortum çekmek

Rüyada hortum çekmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işarettir.

Rüyada hortum çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Rüyada hortum çekmek iflas edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Rüyada hortuma yakalanmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna alamet eder.

Rüyada uzun hortum görmek emeklerin boş yere harcanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve hortum görmek kalabalık günler geçirileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada hortum çıktığını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortum bağlamak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret eder.

Rüyada toz hortumu görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalettir.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments