Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve hortum görmek

Rüyada yağmur ve hortum görmek

Rüyada yağmur ve hortum görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kazancın ikiye katlanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yağmur ve hortum gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada yağmur ve hortum görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah su hortumu görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su doldurmak endişelerin biteceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada evin içini hortumla yıkamak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev hortum görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada filin hortumunu görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada hortumla duvar yıkamak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada deniz içinde hortum görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments