Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi görmek

Rüyada hindi görmek

Rüyada hindi görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, itibar kazanacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, evliliğinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada hindi yumurta görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi almak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada hindi budu görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada hindi ve civciv görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada hindiye yem vermek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindi avlamak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir sürü hindi görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi öldürmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments