Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horon oynamak

Rüyada horon oynamak

Rüyada horon oynamak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulur.

Rüyada horon oynamak gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada horon oynamak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Rüyada horon teptiğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, ruhunun şifa bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada horon çekmek ticaretinin hızlanacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına işarettir.

Rüyada horon tepmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada horon görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Rüyada elle top oynamak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla top oynamak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada davul çalıp oynamak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments