Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horon görmek

Rüyada horon görmek

Rüyada horon görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada horon gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada horon teptiğini görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada horon tepmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada horon görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horon oynamak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada horon çekmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments