Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horon teptiğini görmek

Rüyada horon teptiğini görmek

Rüyada horon teptiğini görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada horon teptiğini gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada horon teptiğini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, ona kol kanat gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada horon çekmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada horon tepmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, şeytanın aklına uyacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada horon oynamak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada horon görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına tabir olunur.

Rüyada teyyare görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada at teptiğini görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek tepmesi görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments