Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aralanmış kapı görmek

Rüyada aralanmış kapı görmek

Rüyada aralanmış kapı görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, dileklerinin kabul olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, ona kavuşacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada aralanmış kapı gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Rüyada aralanmış kapı görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulur.

Rüyada kapının aralandığını görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı arasından bakmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret eder.

Rüyada dişlerinin arasında kıl görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ara yol görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada sokak araları görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, malvarlığının artacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işaret eder.

Rüyada iki mezar arasında yatmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranuın arasında para görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments