Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının aralandığını görmek

Rüyada kapının aralandığını görmek

Rüyada kapının aralandığını görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet eder.

Rüyada kapının aralandığını gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada kapının aralandığını görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işaret eder.

Rüyada kapı arasından bakmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, geçiminin kolaylaşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Rüyada aralanmış kapı görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada iki araba arasında sıkışmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arayış içinde olmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada iki kişi arasında oturmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada birini arayıp bulamamak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments