Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arafat görmek

Rüyada arafat görmek

Rüyada arafat görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arafat gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada araf suresi okumak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada arafat dağına çıkmak yüceltileceği sözler duyacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada arafatuta dua etmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada arafat dağını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada arafata çıkmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işarettir.

Rüyada arafa düşmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada arafat görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, hayırla yad etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada arafta olmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments