Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare aramak

Rüyada fare aramak

Rüyada fare aramak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare aramak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Rüyada fare aramak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, aç kalacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada evde fare aramak küs olduğu kişilerle barışacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet eder.

Rüyada eşini aramak iyi geçiminin de bozulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada numara aramak kişinin hedeflediği işi alacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada kot pantolon aramak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işarettir.

Rüyada seccade aramak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşya aramak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı eşini aramak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments