Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sökülmüş hırka görmek

Rüyada sökülmüş hırka görmek

Rüyada sökülmüş hırka görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sökülmüş hırka gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada kahverengi hırka görmek çıkmaza gireceğine, günahkâr olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada gri hırka görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ikinci bir şans vereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kirli hırka görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceket hırka görmek doğruluktan ayrılmayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek hırkası örmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah hırka görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı hırka almak rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, destek göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments