Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hint keneviri görmek

Rüyada hint keneviri görmek

Rüyada hint keneviri görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hint keneviri gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Rüyada hint keneviri görmek gelirinin de garanti altında olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, yol alacağına işarettir.

Rüyada kenevir görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet eder.

Rüyada hint bülbülü kuşu görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hint inciri yemek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, rahatının kaçacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işarettir.

Rüyada hinzir görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada hint kumaşı görmek işinin ehli durumuna geleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hint düğünü görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalettir.

Rüyada hint okyanusu görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments