Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hint kınası görmek

Rüyada hint kınası görmek

Rüyada hint kınası görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hint kınası gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada hint kınası görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, muradın olacağına delalettir.

Rüyada hint keneviri görmek ticarette şansının yaver gideceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hint horoz görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada hintli olmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada hingel yemek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada hintli görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hint kıyafeti giymek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada hint düğünü görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments