Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hint kumaşı görmek

Rüyada hint kumaşı görmek

Rüyada hint kumaşı görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hint kumaşı gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Rüyada hint kumaşı görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada hint kıyafeti giymek hakkını savunamayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada hint horozu görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada hint bülbülü yakalamak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine yorulur.

Rüyada hintli görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet eder.

Rüyada hintli olmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulur.

Rüyada hint okyanusu görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hint keneviri görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
kırta

inşallah olur