Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hint inciri görmek

Rüyada hint inciri görmek

Rüyada hint inciri görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hint inciri gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada hint inciri görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hint inciri yemek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hint düğünü görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hintli görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Rüyada hint kumaşı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada hint kıyafeti giymek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada hint bülbülü yakalamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hint kınası görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments