Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi hindi görmek

Rüyada dişi hindi görmek

Rüyada dişi hindi görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yeni mallara sahip olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işarettir.

Rüyada dişi hindi gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada dişi hindi görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada hindistanlı görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına işarettir.

Rüyada horoz ve hindi görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada çok hindi görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kendisini işine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada hindi ve yavrularını görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet eder.

Rüyada hindiyle konuşmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş hindi görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada kızarmış hindi görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments