Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi yumurtası görmek

Rüyada hindi yumurtası görmek

Rüyada hindi yumurtası görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada hindi yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde geri adım atmanız olayların asıl nedenlerinin ortaya çıkmasına yardım edebilir.

Rüyada hindi yumurtası görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, anlaşmalardan cayılacağına inanılır.

Rüyada hindi yumurtası toplamak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bahtının güzelleşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindi ve yumurtasını görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Rüyada hindi yumurta görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindi horoz görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bol bol hayır duası alınacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış hindi görmek bereketinin artacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada hindi öldüğünü görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada hindi temizlemek çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments