Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın birini görmek

Rüyada hiç tanımadığın birini görmek

Rüyada hiç tanımadığın birini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, isteklerinin erteleneceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birini gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birinden hoşlanmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments