Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiçkiriklarla ağlamak

Rüyada hiçkiriklarla ağlamak

Rüyada hiçkiriklarla ağlamak sıkıntılı günler geçireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, itibar edineceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada hiçkiriklarla ağlamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Rüyada hiç durmadan ağlamak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Rüyada hiçkiriklarla ağlamak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Rüyada hiç görmediği biriyle evlenmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini hiç ölmemiş gibi görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç aklında olmayan birini görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kazançta zarar edeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments