Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç evlenmemek

Rüyada hiç evlenmemek

Rüyada hiç evlenmemek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret eder.

Rüyada hiç evlenmemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize veya rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir veya eski bir tanıdığınızın hayatınız üzerinde önemli bir rolü olabilir.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç evlenmemek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada hiç bilmediği bir eve girmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek yanlış yatırımlar yapacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, dişe diş savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığı insanları görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada hiç görmediğin birine sarılmak güzel zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments