Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesap kitap yapmak

Rüyada hesap kitap yapmak

Rüyada hesap kitap yapmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hesap kitap yapmak gördüyseniz:

  • Değerli bir katılımcı fırsat olarak değerlendirilebilecek bir iş birliğine katkıda bulunabilir.

Rüyada hesap kitap yapmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Rüyada para hesabı yapmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hayatının karışacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada hesap yapmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, güzel bir hayat süreceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hesaplama yapmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yanlış hesap yapmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Rüyada hesap makinesi almak dualarının gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, mallarının artacağına delalettir.

Rüyada hesabında para görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ünleneceğine işaret eder.

Rüyada ölüp hesaba çekildiğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments