Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesap makinesi almak

Rüyada hesap makinesi almak

Rüyada hesap makinesi almak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, mevkie edineceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret eder.

Rüyada hesap makinesi almak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada hesap makinesi almak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada hesap makinesi görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hesaba çekildiğini görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada banka hesabında para görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp hesaba çekildiğini görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yeni bir ortama gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalettir.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada hesap sormak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada birine hesap vermek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments