Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para hesabı yapmak

Rüyada para hesabı yapmak

Rüyada para hesabı yapmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, rahat bir hayatı olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada para hesabı yapmak gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Rüyada para hesabı yapmak sahip olduğu nimetin artacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada hesaba para yatırmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada banka hesabında para görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada hesabında para görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hesapta para görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına inanılır.

Rüyada yanlış hesap yapmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Rüyada hesap kitap yapmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, huzur ve mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hesaplama yapmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments