Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesabında para görmek

Rüyada hesabında para görmek

Rüyada hesabında para görmek işlerinde başarılı olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hesabında para gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Rüyada para hesabı yapmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada hesaba para yatırmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hesabında para görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka hesabında para görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada hesapta para görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada hesap kitap yapmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, para pul sahibi olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Rüyada hesaba çekmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hesaba çekildiğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments