Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesap yapmak

Rüyada hesap yapmak

Rüyada hesap yapmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hesap yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikir veya görüşlerinizi daha önce açıklayamadıysanız, tekrar denemek çok fazla faydalı olmayabilir.

Rüyada hesap yapmak çok üzüleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulmaktadır.

Rüyada hesaplama yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ailesi ile mutlu olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada para hesabı yapmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada hesap kitap yapmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada yanlış hesap yapmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada hesaba itiraz etmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birinden hesap sormak çok daha iyi başarılar kazanacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ebced hesabı görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments