Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesaba çekildiğini görmek

Rüyada hesaba çekildiğini görmek

Rüyada hesaba çekildiğini görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, borçların sonlandırılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hesaba çekildiğini gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada ölüp hesaba çekilmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hesaba çekildiğini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada hesaba çekilmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölmek ve hesaba çekilmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüp hesaba çekildiğini görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada banka hesap numarası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet eder.

Rüyada hesap gününü görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek işsiz ise işe gireceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments