Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesaba çekmek

Rüyada hesaba çekmek

Rüyada hesaba çekmek zararlarını telafi edeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hesaba çekmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada hesaba çekmek kasasının daha çok para dolacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada banka hesabı açmak elinin kolunun bağlanacağına, borçlarının da kapanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada banka hesap numarası görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, hayallerde değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada fazla hesap ödemek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, umutsuzluk yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok hesap ödemek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada banka hesabında para görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada hesaba itiraz etmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, onlara galip geleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments