Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerini morarmış görmek

Rüyada her yerini morarmış görmek

Rüyada her yerini morarmış görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, adının fesada karışacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada her yerini morarmış gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Rüyada her yerini morarmış görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yeri karlı görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Rüyada her yerini sivilceli görmek aileyle iş yapmayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri karanlık görmek işlerinin bozulacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yere kaka yapmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerini yara görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yeri gri görmek alım gücünü yitireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments