Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin yandığını görmek

Rüyada her yerin yandığını görmek

Rüyada her yerin yandığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada her yerin yandığını gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Rüyada her yerin yandığını görmek düşmanından kurtulmaya, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulur.

Rüyada her tarafın yandığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada her şeyin yandığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerini morarmış görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada her yere sıçmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işarettir.

Rüyada her yerin su olduğunu görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada her yeri buz görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek her zaman şükür içinde olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments