Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her şeyin yandığını görmek

Rüyada her şeyin yandığını görmek

Rüyada her şeyin yandığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada her şeyin yandığını gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Rüyada her şeyin yandığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada her tarafın yandığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet eder.

Rüyada her yerin yandığını görmek ekmeğinin de artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada her şeyin tersini görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada her şeyi bulanık görmek zor günlerin yaşanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Rüyada hergün aynı şeyi görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada her şeyi ters görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments