Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada herşeyi mavi görmek

Rüyada herşeyi mavi görmek

Rüyada herşeyi mavi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada herşeyi mavi gördüyseniz:

  • Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak, düzeninizi değiştirmek için büyük istekler duymanız mümkün.

Rüyada her yeri mavi görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada herşeyi mavi görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada her tarafta yılan görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Rüyada her yeri dağıtmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada her yeri yıkılmış görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada her şeyin yıkıldığını görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada her şeyi ters görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada her şeyden iki tane görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments