Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yeri yıkık görmek

Rüyada her yeri yıkık görmek

Rüyada her yeri yıkık görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, maddi kayıpların olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada her yeri yıkık gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Rüyada her yeri yıkık görmek ters giden durumların düzeltileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkık yer görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkık dökük yer görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinden de geri kalacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yıkık mezar görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada eski yıkık ev görmek ailesinin de büyük olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yıkık çatı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada evin duvarını yıkık görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada yıkık tuvalet görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments