Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her şeyin yıkıldığını görmek

Rüyada her şeyin yıkıldığını görmek

Rüyada her şeyin yıkıldığını görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çirkin amellere, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına inanılır.

Rüyada her şeyin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Rüyada her şeyin yıkıldığını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yerin yıkıldığını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek ferahlığa çıkacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada her yeri yıkılmış görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada her şeyin yandığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çok yükseleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada her şeyin tersini görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada her şeyi yapabilmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments