Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep birlikte yemek yemek

Rüyada hep birlikte yemek yemek

Rüyada hep birlikte yemek yemek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada hep birlikte yemek yemek gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Rüyada hep birlikte yemek yemek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada hep beraber yemek yemek çok zor günler geçireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hep okul görmek ortak edineceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına inanılır.

Rüyada hep aynı evi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada hep aynı adamı görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada hep kalabalık görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hep aynı bebeği görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada hep aynı kişiyle evlenmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments