Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep kalabalık görmek

Rüyada hep kalabalık görmek

Rüyada hep kalabalık görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hep kalabalık gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada hep kalabalık görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada hep birini görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada hep kedi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, patlama noktasına geleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada hep aynı bebeği görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada hep bebek görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hep sevdiğin kişiyi görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Rüyada hep aynı kişileri görmek malın bereketinin artmasına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Rüyada hep aynı insanı görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments